Jaapio's E10 GTSi

Over al je verbouwingen, aanpassingen, enz...

Moderator: Moderator

Plaats reactie
Gebruikersavatar
jaapio
Special member
Special member
Berichten: 788
Lid geworden op: vr apr 13, 2007 07:18
Type Corolla: E10
Auto: P9 en MR2
Locatie: Limburg/Brunssum

Re: Jaapio's E10 GTSi

Bericht door jaapio » za mar 24, 2018 10:18

Linea Sol schreef:
vr mar 23, 2018 08:42
Nou Jaap dat is nogal
Sterkte ermee man
Dank U meneer ;)
R1ck schreef:
vr mar 23, 2018 16:11
Sterkte ermee! Er zijn weinig dingen zo vervelend als dat je grootste vriend ziek is!
Dank U meneer ;)
Blof-fan schreef:
vr mar 23, 2018 18:10
Pfoe, wat een verhaal joh. Sterkte ermee Jaap.

Maar....je bent wel weer in de mooiste provincie en een van de leukste steden van Nederland geweest, dat dan weer wel :lol: :P
Dank U meneer ;)
Zeeland is zeker mooi en Middelburg ook. Is ook elke keer weer fijn als we er naar toe gaan. Vooral om bij terug komst in het zonnige zuiden te merken dat eigenlijk geen enkele provincie kan tippen aan het zonnige zuiden hahahaha…. 
VVTI-2007 schreef:
vr mar 23, 2018 19:27
Sterkte Jaap!
Dank U meneer ;)
Peet schreef:
vr mar 23, 2018 19:28
kolere jaap ,wat een verhaal ,ja ik dag er is iets aan de hand ,zo stil bij jaap ;)
ik dag eerst aan die verf met groom ,waar van die zaak verloren was ,zag zo iets op tv .pffffff
maar sterkte met je hond en jullie ,valt niet mee

gr Peet
Dank U meneer ;)
Ik heb niks gezien van dat iets verloren zou zijn ivm de carc verf waarin chroom 6 zit. Dit ligt bij mijn rechtsbijstandsverzekering en ik hou me daar helemaal niet mee bezig. Wordt ik alleen maar gekker van als me daarmee bezig ga houden dagelijks.Tja, Bertju.
Ik zeg wel eens “ik heb meer vertrouwen in vier poten en een kwispelende staart dan in twee benen en een uitgestoken hand”.
De blik in zijn ogen als hij zich niet lekker voelt. Ze schreeuwen “help me” want praten kan hij niet. Zijn vertouwen in ons, geen mens kan dat evenaren. Elke keer weer de blijdschap als je thuis komt ook al ben je maar 5 minuten weg geweest. Meeste mensen zouden denken “heb je hem weer en dat met een glimlach”.
Bertju is zeker mijn grootste vriend die ik dit leven heb gehad, mijn grootste kameraad en ik mag hopen dat het nog lang zo blijft. Volgende maand wordt hij tien jaar wat zoveel wilt zeggen dat we nog 3 tot 6 jaar hebben als hij gezond blijft. De dag dat hij naar de hondenhemel vertrekt ben ik huiverig voor maar ooit zal die komen.

Afgelopen week was een hel voor Bertju en ons. Ondanks hij niet kan praten doet hij dat toch op zijn eigen manier. Ons wakker maken door bibberend naast je te gaan liggen. Elke andere hond die ziek is laat de zooi lopen, Bertju niet. Erg vervelend als midden in de nacht wakker gemaakt wordt maar nog vervelender is als je net je ogen op hebt en je kan stront gaan ruimen. Chappeau voor Bertju. En mocht en onverhoopt toch eens binnen gebeuren dat zie je aan hem dat ook hij het niet leuk vind.
Afgelopen hebben we meerdere malen gedacht dat Bertju niet lang meer onder ons zou zijn.
Niet willen eten, niet willen drinken, diaree met bloed er bij. Braken. Daar hij niet at moesten we de pillen in zijn keel stoppen. Met geen enkele mogelijkheid lukte dat maar wat wel resulteerde in schuimbekken. Uiteindelijk met veel gedoe op een speelse manier, net doen als of ik zijn eten wilde afpakken en zo, ging hij eindelijk wat eten. Nu kon ik de medicatie door zijn eten doen… ondanks de medicijnen, speciaal nat voer, speciale brokken, de schijterij bleef met bloed erbij.
We hebben zelfs gedacht aan vergiftiging.

Vannacht om 1.15 uur zat hij weer bibberend naast me op bed. Hij moest weer naar buiten. Och och, gaat me een nachtje worden. Als ik dan wakker wordt om 6.15 uur ligt meneer ook nog te slapen in zijn mand. Gassiemeine zeg, dat lijkt me een goed teken. Wel sprong hij meteen uit zijn mand en liep meteen mee naar beneden om vervolgens direct voor de deur te gaan zitten. Ik ga dan meteen met hem naar buiten waar hij dan ook meteen zijn darmen gaat ledigen. Was het gisteren nog een spuiterij wat uit zijn reet kwam, vanmorgen zag het er allemaal al wat beter uit. Een hoopje was het al waarin de countouren van een keutel lichtelijk zichtbaar waren.
Zal je zeggen dat, ondanks dit onsmakelijk verhaal, ik nog nooit zo blij ben geweest met een hoop stront. :lol:

Ik ga nog niet juichen maar het ziet er al wat beter uit en daar ben ik erg blij om. Hopelijk zet dit door en is hij met een paar dagen weer de oude.

Hastalapasta…. :D ;)

Afbeelding

Gebruikersavatar
Linea Sol
Die-Hard
Die-Hard
Berichten: 5913
Lid geworden op: ma sep 16, 2002 16:43
Auto: CHR hybrid
Locatie: Tilburg

Re: Jaapio's E10 GTSi

Bericht door Linea Sol » za mar 24, 2018 13:01

:toppie:
Gegroet JO

Back to Toyota 8-)

Tom96
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 65
Lid geworden op: za aug 08, 2015 18:27
Type Corolla: E10
Locatie: GLD zuid

Re: Jaapio's E10 GTSi

Bericht door Tom96 » zo mar 25, 2018 00:15

Hopelijk wordt Bertjuuu snel beter! Hopelijk gaat die de goede kant op.
Groetjes,

Tom

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4164
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: Jaapio's E10 GTSi

Bericht door Peet » zo mar 25, 2018 07:10

Inderdaad hoop dat die weer beter word jaap ,sterkte met hem

Gr peet

Gebruikersavatar
jaapio
Special member
Special member
Berichten: 788
Lid geworden op: vr apr 13, 2007 07:18
Type Corolla: E10
Auto: P9 en MR2
Locatie: Limburg/Brunssum

Re: Jaapio's E10 GTSi

Bericht door jaapio » zo mar 25, 2018 10:26

Thanks heren.... jullie hopen heeft de hoop van Bertju weer wat vastigheid gegeven :lol: :lol: :lol:

Na ruim een week van nachtelijke schijterij heeft Bertju vannacht door geslapen tot ik op stond om 6.15 uur. Ppppfffff gelukkig.
Dan zou je denken dat hij meteen naar buiten wilt maar meneer prefereerde zijn mand met lekkere warme deken. :shock: :shock:

Pas nadat hij zijn bak culinaire hoogstand, met medicatie, op gegeten had leek het of hij naar buiten wilde maar ook nu prefereerde hij het warme zonnetje dat in zijn mandje scheen.

Hij pas net geleden naar buiten geweest. Jeeeeeeeeee Bertju is geen spuitgast meer. Twee mooie als keutels uitziende drolletjes hebben het achterste deel van Bertju verlaten.... :lol: :lol: :lol:

Nu nog even volhouden. Dan het speciale voer afbouwen en vervolgens de speciale brokken de komende dagen mengen met zijn eigen eten zodat zijn maagje weer eraan kan wennen.

Vooralsnog is Jaapio erg blij :D :D

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4164
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: Jaapio's E10 GTSi

Bericht door Peet » ma mar 26, 2018 18:57

je verhalen zijn heerlijk jaap ,zit af en toe met tranen in me ogen te lesen hier zo . :lol:
vind het rot voor je hond ,hoop dat die nu aan de beter kant is
heb zelf ook 14 jaar een hond gehad (friese stabij) maar moes een slaap prikkie ,versleten heupen enz enz
weet wel dat ik gejankt heb toen ,toch een kameraadje die pleiten gaat :shock:

gr peet

Gebruikersavatar
jaapio
Special member
Special member
Berichten: 788
Lid geworden op: vr apr 13, 2007 07:18
Type Corolla: E10
Auto: P9 en MR2
Locatie: Limburg/Brunssum

Re: Jaapio's E10 GTSi

Bericht door jaapio » di mar 27, 2018 07:31

Dank U Peet. Ik zal je wat zakdoekjes toe sturen om de tranen te drogen. Ja man, is ook een triest verhaal hè.

De dag dat we afscheid van Bertju moeten gaan nemen zal ooit komen. Ik moet er niet aan denken. Na 14 jaar je grootste vriend goodby zeggen…..bbbbrrrrrrr….. het is niet anders hè. Als je dan geen traantje laat….. heel normaal als de waterlanders over de wangen rollen. Tenminste, als je wat gevoel in de pens hebt.

Gisteren weer even bij de dierenarts geweest. Eigenlijk alleen om teken en vlooien spul te halen en om te vragen of we nog door moeten gaan met medicatie.
Of Bertju het in de wachtkamer leuk vond? Wwhhaaaa arm beesie, figuurlijk scheet hij in z’n broek en als je je hondje goed kent, en dat kennen we, kan je zien dat die echt schijten moet hahaha…..
Die verzint van alles om zijn zin te krijgen. Zeg dan maar eens dat Jack Russels niet slim zijn. Hij wilt uit de wachtkamer. Heeft in de gaten dat we echt niet vertrekken. Dan maar poepen want hij weet dat hij binnen niet mag poepen. Maw, we gaan dan naar buiten. De slimmerik.

Dan roepen ze ons naar binnen. Uuuhhhh….. we willen eigenlijk alleen vlooienspul en wat vragen? Komt u toch maar even binnen, zegt de dierenarts. Ja maar, pruttel ik wat en denk dan, beter als hij nog eens na gekeken wordt, dan nog maar eens een consult dokken.
Bertju ziet er weer top uit zegt hij. Hij had nog wel iets verhoging qua lichaamstemperatuur maar dat was normaal. Nog een dag of twee doorgaan met medicatie.

Nou, mooi toch. Een hele geruststelling. Dan zegt de dierenarts dat hij alleen het vlooienspul in rekening brengt. Dus het consult was gratis…. Woohhooohooo bestaat dat nog tegenwoordig!!!

Nou, was een hele story met Bertju de afgelopen tijd. Gelukkig is hij zover weer helemaal de oude. Ook al wat testkilometertjes gemaakt om te kijken hoe het in de auto gaat. Dat ging super. onderdag vertrekken we voor een lang weekend naar Duderstadt met de MR2 en dan wil je geen spugende of schijtende Bertju in je auto als je plus 200km/h auf der Deutsche autobahn vliegt hahahaha….

Anyway, na ons dierenarts bezoekje zijn we nog even naar kerkrade gereden. Uit het kerstpakket van Yvonne had ze nog twee cadeaubonnen van een winkeltje in Kerkrade. Om het happy end van Bertju te vieren heeft ze een mooi passend beeldje gekocht.

Afbeelding

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4164
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: Jaapio's E10 GTSi

Bericht door Peet » di mar 27, 2018 15:57

mooi om te lezen dat het beter gaat met hem ,dus ff naar duitsland met de club .leuk man
geniet er van ;)
gr Peet

Gebruikersavatar
Kees
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 3517
Lid geworden op: di okt 01, 2002 21:12
CCNL lidnummer: 25
Type Corolla: AE101
Auto: AE11 Levin
Locatie: Oosterhout --> Brabant!!
Contacteer:

Re: Jaapio's E10 GTSi

Bericht door Kees » wo mar 28, 2018 20:13

Peet schreef:
di mar 27, 2018 15:57
mooi om te lezen dat het beter gaat met hem ,dus ff naar duitsland met de club .leuk man
geniet er van ;)
gr Peet
Goed om te horen en fijn dat je meegaat anders kan ik alleen die hamster gaan pesten :lol:
- AE101 - 2.0 3S-GE BEAMS Redtop powered! + S54 LSD
- EP82 16v GT Turbo
- AE111 Levin BZ-G 6-speed 4AGE 20v *JDM*
- ZZW30 1.8 16v
- JCE10 2JZ-GE sportcross kinderwagen..

http://www.groundspeed.nl

Gebruikersavatar
jaapio
Special member
Special member
Berichten: 788
Lid geworden op: vr apr 13, 2007 07:18
Type Corolla: E10
Auto: P9 en MR2
Locatie: Limburg/Brunssum

Re: Jaapio's E10 GTSi

Bericht door jaapio » do mar 29, 2018 06:22

Hamster??? Wwwhahahahaha..... :lol: :lol: :lol:

Zien ons morgen Kees...... hier is het nog even de trog legen, Mandela naar zee brengen....emmertje inladen en off we go :lol: :lol:

Bis morgen

Gebruikersavatar
jaapio
Special member
Special member
Berichten: 788
Lid geworden op: vr apr 13, 2007 07:18
Type Corolla: E10
Auto: P9 en MR2
Locatie: Limburg/Brunssum

Re: Jaapio's E10 GTSi

Bericht door jaapio » zo apr 15, 2018 06:21

Het is een feit, we zijn de winter kwijt..... :lol:

Afbeelding

Gisteren de zomerbandjes eronder laten leggen..... 8-)

Gebruikersavatar
jaapio
Special member
Special member
Berichten: 788
Lid geworden op: vr apr 13, 2007 07:18
Type Corolla: E10
Auto: P9 en MR2
Locatie: Limburg/Brunssum

Re: Jaapio's E10 GTSi

Bericht door jaapio » zo apr 15, 2018 06:50

Na Duderstadt maakte de uitlaat van de MR2 wat meer herrie...... vorige week er maar eens naar gekeken en wat blijkt..... :shock:

Afbeelding

Een hele pakking eruit geblazen..... :shock: alles weg gebrand....alleen het ijzer was nog over :lol:

Afbeelding
Zo zag die eruit....de bovenste.

Moekefoek pakking dus.... Van die andere pakking met twee gaten maar een pakking passend gemaakt want op zondag kan je zo iets niet scoren.
Is dicht nu maar toch eens op zoek naar een goede pakking

Gebruikersavatar
Kees
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 3517
Lid geworden op: di okt 01, 2002 21:12
CCNL lidnummer: 25
Type Corolla: AE101
Auto: AE11 Levin
Locatie: Oosterhout --> Brabant!!
Contacteer:

Re: Jaapio's E10 GTSi

Bericht door Kees » zo apr 15, 2018 21:40

jaapio schreef:
zo apr 15, 2018 06:50
Na Duderstadt maakte de uitlaat van de MR2 wat meer herrie......
Moekefoek pakking dus.... Van die andere pakking met twee gaten maar een pakking passend gemaakt want op zondag kan je zo iets niet scoren.
Is dicht nu maar toch eens op zoek naar een goede pakking
Twee...
- AE101 - 2.0 3S-GE BEAMS Redtop powered! + S54 LSD
- EP82 16v GT Turbo
- AE111 Levin BZ-G 6-speed 4AGE 20v *JDM*
- ZZW30 1.8 16v
- JCE10 2JZ-GE sportcross kinderwagen..

http://www.groundspeed.nl

Gebruikersavatar
jaapio
Special member
Special member
Berichten: 788
Lid geworden op: vr apr 13, 2007 07:18
Type Corolla: E10
Auto: P9 en MR2
Locatie: Limburg/Brunssum

Re: Jaapio's E10 GTSi

Bericht door jaapio » ma apr 16, 2018 06:33

Afbeelding

petros
Senior member
Senior member
Berichten: 306
Lid geworden op: ma sep 26, 2005 18:07

Re: Jaapio's E10 GTSi

Bericht door petros » di apr 17, 2018 13:51

jaapio schreef:
zo apr 15, 2018 06:21
Het is een feit, we zijn de winter kwijt..... :lol:

Afbeelding

Gisteren de zomerbandjes eronder laten leggen..... 8-)
Volgens mij zitten we onbewust op een lijn. Zwarte rolla stille kracht :) hetzelfde met die van mij gedaan sporttrack 5s er onder geknoopt.

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4164
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: Jaapio's E10 GTSi

Bericht door Peet » di apr 17, 2018 19:06

Met die nieuwe bande nog problemen met het sturen jaap (zwaarder )
of totaal geen last meer ?

gr Peet

Gebruikersavatar
jaapio
Special member
Special member
Berichten: 788
Lid geworden op: vr apr 13, 2007 07:18
Type Corolla: E10
Auto: P9 en MR2
Locatie: Limburg/Brunssum

Re: Jaapio's E10 GTSi

Bericht door jaapio » wo apr 18, 2018 07:07

Corolla's wegen zijn ondoorgrondelijk hahaha :lol: :lol:

Corolla stuurt heel licht...... stuur komt goed terug.... als ik naar links stuur dan heeft die er nog een klein beetje last van. Kan nu ook tussen de oren zitten hoor....... ik ben nogal een muggenzifter wat dat soort dingen aan gaat :shock:
Eigenlijk is het probleem wel weg.

Veel zal ik er voorlopig niet mee rijden...... de zon is in town en heb ik liever het dak er af :lol: :lol:

Gebruikersavatar
Peet
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 4164
Lid geworden op: vr sep 17, 2010 23:08
CCNL lidnummer: 803
Type Corolla: E11
Auto: corollag6r

Re: Jaapio's E10 GTSi

Bericht door Peet » wo apr 18, 2018 21:26

oke jaap ,goed dat het op gelost is .
Dus meer met de emmer,heet dat toch ,gelijk heb je jaap
geniet er van ,doet je hondje ook als ik hem wel eens op de foto ziet met zijn bekkie ;)

peet

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 2 gasten