knop actieve onderwerpen werkt niet ??

Forumproblemen, forumvragen, forumklachten, forumopmerkingen, enz...

Moderator: Moderator

Gebruikersavatar
AudioSystemRolla
President member
President member
Berichten: 1955
Lid geworden op: ma dec 25, 2006 09:25
CCNL lidnummer: 698
Type Corolla: E10
Auto: corolla
Locatie: midden van NL

knop actieve onderwerpen werkt niet ??

Bericht door AudioSystemRolla » wo jan 13, 2010 16:36

ik krijg alleen het topic van zoeken naar nieuw logo voor website :?

groeten sander
d(>_<)b Afbeelding audio system does shake things up Afbeelding

Gebruikersavatar
Dennis-gtsi
Special member
Special member
Berichten: 516
Lid geworden op: za mei 12, 2007 17:25
CCNL lidnummer: 728
Type Corolla: E10
Locatie: vijfhuizen (haarlemmermeer)

Re: knop actieve onderwerpen werkt niet ??

Bericht door Dennis-gtsi » wo jan 13, 2010 17:32

bij mij hetzelfde probleem
E10 1.6 GTS-I
My fotogallery

Gebruikersavatar
toyo bob
Forum Admin
Forum Admin
Berichten: 3468
Lid geworden op: vr sep 20, 2002 23:12
CCNL lidnummer: 370
Type Corolla: AE82
Locatie: ZO-Drenthe
Contacteer:

Re: knop actieve onderwerpen werkt niet ??

Bericht door toyo bob » wo jan 13, 2010 18:14

Dat werkt inderdaad niet, ik had dit nog niet gezien omdat ik daar geen gebruik van maak.
Het zal wel te maken hebben met de update (3.0.4 -> 3.0.6) die ik gisteren heb uitgevoerd.
Als ik nog tijd over heb kijk ik hier vanavond nog even naar, anders in het weekend.

Of er moet iemand zijn die weet waardoor dit komt, dan graag even hier reageren of een pm sturen.

Gebruikersavatar
AudioSystemRolla
President member
President member
Berichten: 1955
Lid geworden op: ma dec 25, 2006 09:25
CCNL lidnummer: 698
Type Corolla: E10
Auto: corolla
Locatie: midden van NL

Re: knop actieve onderwerpen werkt niet ??

Bericht door AudioSystemRolla » wo jan 13, 2010 19:26

even ter aanvulling ik heb dit met zowel safari als IE
d(>_<)b Afbeelding audio system does shake things up Afbeelding

Gebruikersavatar
Dennis-gtsi
Special member
Special member
Berichten: 516
Lid geworden op: za mei 12, 2007 17:25
CCNL lidnummer: 728
Type Corolla: E10
Locatie: vijfhuizen (haarlemmermeer)

Re: knop actieve onderwerpen werkt niet ??

Bericht door Dennis-gtsi » do jan 14, 2010 13:29

even googlen doet wonderen.

ik heb dit van de phpbb site ;)
De actieve onderwerpen lijst werkt niet meer na de update!
Nou, eigenlijk werkt deze optie nu beter dan ooit! Er was namelijk eerst een bug die ervoor zorgde dat de Actieve onderwerpen lijst altijd aan stond voor alle forums, zelfs wanneer de forum beheerders het op Nee had gezet. In 3.0.6 is deze bug opgelost waardoor je dat nu dus correct kan instellen. Het nadeel hiervan is wel dat wanneer forum beheerders deze optie niet zelf op Ja hadden gezet (wat eerder dus niet nodig was) dat nu de actieve onderwerpen lijst dan niks zal weergeven en zal je een foutmelding krijgen dat er geen onderwerpen zijn.

De oplossing hiervoor is best simpel, gewoon onder het Forums tabblad, voor elk forum de optie "Actieve onderwerpen weergeven" op Ja zetten. En nu snappen we dat dit best veel werk voor sommigen kan zijn, dus daarom kan je het ook voor alle forums tegelijk doen met deze query.

Code: Selecteer alles

UPDATE phpbb_forums SET forum_flags = forum_flags | 16 WHERE forum_type < 2;
E10 1.6 GTS-I
My fotogallery

Gebruikersavatar
Leon
Forum Admin
Forum Admin
Berichten: 12763
Lid geworden op: ma sep 16, 2002 22:20
CCNL lidnummer: 60
Auto: Avensis
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: knop actieve onderwerpen werkt niet ??

Bericht door Leon » do jan 14, 2010 21:18

En, werkt het nu bij jullie?
Avensis Wagon T27 2009 Olive Green
Yaris XP13 2015 Island Blue Metallic

Gebruikersavatar
Dennis-gtsi
Special member
Special member
Berichten: 516
Lid geworden op: za mei 12, 2007 17:25
CCNL lidnummer: 728
Type Corolla: E10
Locatie: vijfhuizen (haarlemmermeer)

Re: knop actieve onderwerpen werkt niet ??

Bericht door Dennis-gtsi » vr jan 15, 2010 12:34

Leon schreef:En, werkt het nu bij jullie?
Nee, ik heb nog steeds hetzelfde probleem
E10 1.6 GTS-I
My fotogallery

Gebruikersavatar
AudioSystemRolla
President member
President member
Berichten: 1955
Lid geworden op: ma dec 25, 2006 09:25
CCNL lidnummer: 698
Type Corolla: E10
Auto: corolla
Locatie: midden van NL

Re: knop actieve onderwerpen werkt niet ??

Bericht door AudioSystemRolla » vr jan 15, 2010 12:41

nee het werkt nog niet :?
d(>_<)b Afbeelding audio system does shake things up Afbeelding

Gebruikersavatar
barneveld17
Special member
Special member
Berichten: 522
Lid geworden op: di jul 24, 2007 13:20
CCNL lidnummer: 720
Type Corolla: E11
Auto: E11 1.6
Locatie: Barneveld oftewel TokTokCity
Contacteer:

Re: knop actieve onderwerpen werkt niet ??

Bericht door barneveld17 » vr jan 15, 2010 16:00

Heb hetzelfde geprobeerd op me eigen forums http://www.502ndpir.net/forums en bij mij doet deze oplossing het ook niet.
GREEN ROLLA PROJECT
viewtopic.php?f=50&t=23449" onclick="window.open(this.href);return false;
Remus Einddemper
G6 Grill
G6 Veerpootbrug

Gebruikersavatar
barneveld17
Special member
Special member
Berichten: 522
Lid geworden op: di jul 24, 2007 13:20
CCNL lidnummer: 720
Type Corolla: E11
Auto: E11 1.6
Locatie: Barneveld oftewel TokTokCity
Contacteer:

Re: knop actieve onderwerpen werkt niet ??

Bericht door barneveld17 » za jan 16, 2010 14:20

Oke ik heb de oplossing gevonden.

Je moet voor elk forum maar ook de sub forums display actieve onderwerpen aanzetten.
Dat kost je een beetje tijd vooral als je een hoop subforums heb.
Op deze manier heb ik het bij mijn forums verholpen.

Groetjes,
GREEN ROLLA PROJECT
viewtopic.php?f=50&t=23449" onclick="window.open(this.href);return false;
Remus Einddemper
G6 Grill
G6 Veerpootbrug

Gebruikersavatar
toyo bob
Forum Admin
Forum Admin
Berichten: 3468
Lid geworden op: vr sep 20, 2002 23:12
CCNL lidnummer: 370
Type Corolla: AE82
Locatie: ZO-Drenthe
Contacteer:

Re: knop actieve onderwerpen werkt niet ??

Bericht door toyo bob » za jan 16, 2010 19:59

Dennis-gtsi schreef:even googlen doet wonderen.

Code: Selecteer alles

UPDATE phpbb_forums SET forum_flags = forum_flags | 16 WHERE forum_type < 2;

Bedankt, dit werkt inderdaad.


@barneveld17, je moet phpbb_forums nog wel even hernoemen naar de juiste tabel, in ons geval is dat BB3_forums ;)
Maar dat zie je wel in het config bestand van phpbb of in de admin tool van de database.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast