Lees dit eerst / forumregels!

Forumproblemen, forumvragen, forumklachten, forumopmerkingen, enz...

Moderator: Moderator

AE101
Forum Admin
Forum Admin
Berichten: 3
Lid geworden op: do jan 01, 1970 01:00
Auto: Corolla AE101

Lees dit eerst / forumregels!

Bericht door AE101 » ma sep 16, 2002 15:07

Niet alleen voor leden van CCNL, maar voor ALLE Corollarijders van Nederland hebben wij nu een forum. Plaats je vragen, opmerkingen of wat dan ook op het forum en deel je ervaringen met andere Corollarijders!

Maar let wel even op het volgende:

- Vanwege misbruik door spammers kan men op dit forum enkel als geregistreerde gebruiker berichten plaatsen (uitgezonderd Moderator). In principe kan iedereen registreren. Mocht u om bepaalde redenen uw emailadres niet te kennen willen geven dient u toch met uw prive mail te registreren. In de aanmeldprocedure kan aangeklikt worden dat uw emailadres niet gezien mag worden door derden. Enkel de Admins kunnen uw emailadres zien. De Admins behouden het recht voor om gebruikers die gebruik maken van hotmail en gelijkaardige emailadressen te weigeren! Let op: voor nieuwe gebruikers geldt de regel dat de eerste 5 berichten eerst dienen te worden goedgekeurd door mods of admins (na 5 berichten zal dit niet meer nodig zijn)

- Banners en plaatjes in het onderschrift zijn niet toegestaan. Dit i.v.m. de bandbreedte. En daarnaast willen we het forum graag schoon en overzichtelijk houden. Een onderschrift mag uit tekst bestaan en 1 of 2 smilies. Maak het dus niet te gek !

- Aanstootgevende of beledigende avatars worden zonder tegenbericht verwijderd. De mods en admins zullen hiervoor zorg dragen.

- De rubriek 'Te koop' is enkel voor particulieren. Bedrijfsmatige advertenties zijn hier dus niet toegestaan. Vermeld altijd even een emailadres erbij! (telefoonnummers worden weggehaald!)

- Bedrijven kunnen terecht in het "Handelaren hoekje". Hiervoor dient aan de volgende regels te worden voldaan.

- De moderators en administrators zijn ten alle tijden bevoegd om berichten te verwijderen, te verplaatsen of aan te passen.

Ben je lid van CCNL?
Plaats dan even een berichtje in het topic 'Omzetten naar CCNL-Member' in het onderdeel Moderator.

Aan de hand van je gebruikersnaam en je opgegeven lidnummer krijg je dan de status 'CCNL-Member' toegwezen en heb je toegang tot extra onderdelen van het forum. Aktieve leden krijgen de status 'CCNL-Crew' Alleen als je je geregistreerd hebt, dan komt het onder je naam te staan. Je moet dan wel bij elk bezoek even inloggen.


Algemene forumregels

In het onderdeel ‘100% Offtopic’ kan in principe alles (zolang het maar voldoet aan de hieronder genoemde forumregels).

Er dient rekening gehouden te worden met volgende forumregels; de volgende uitspraken en/of afbeeldingen zijn niet toegestaan en worden verwijderd:
-- Uitspraken van racistische aard.
-- Links naar sites die aanstootgevend materiaal bevatten of die duidelijk kwaadaardig zijn.
-- Beledigingen aan het adres van andere gebruikers , Moderators of Admins.
-- Onderwerpen, die vaker weer terugkomen, en waarvan we weten dat die na een half uur al in ruzie uitlopen, worden geweigerd en direct verwijderd.
-- Berichten met serieuze vragen dienen serieus behandeld te worden.
-- Berichten die geen info bevatten worden verwijderd evenals off-topic berichten.
-- Klachten, tips, ideeën, etc. kun je plaatsen in het onderwerp Feedback. Staat dit ergens anders zal de tekst verwijderd worden

Uiteraard bepaalt een Mod of Admin wat wel of niet kan.

Indien een gebruiker de bovenstaande regels te vaak overtreedt, zullen we deze personen waarschuwen! Na een waarschuwing zal een ban volgen.

Moderators en Admins hebben het recht een account te blokkeren bij meerdere overtredingen van bovenstaande regels!

Bij berichten van andere websites,uit kranten en media dient de BRON altijd vermeld te worden!!
Bij het plaatsen van afbeeldingen dient rekening gehouden te worden met copyright (plaats een rechtstreekse link!)

Een forum is een interactief medium....u dient dus regelmatig iets te posten, stille accounts worden na een bepaalde tijd verwijderd!


Veel plezier !

De forumbeheerders
Laatst gewijzigd door Leon op zo nov 18, 2012 22:05, 3 keer totaal gewijzigd.
Reden: tekst uitgebreid

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast