Tip! Ramen opnieuw inleren om ''auto'' functie te activeren

Over plaatwerk, ruiten, verlichting, enz...

Moderator: Moderator

Plaats reactie
skutter
Newbie
Newbie
Berichten: 20
Lid geworden op: zo jan 06, 2013 14:56
Type Corolla: E12
Auto: Corolla

Tip! Ramen opnieuw inleren om ''auto'' functie te activeren

Bericht door skutter » vr sep 25, 2015 21:26

Elektrische ramen opnieuw inleren om de ''auto'' functie te activeren.
Auto functie: Raam automatisch omlaag of omhoog door de bedieningsknop 1 keer kort te bedienen.
Je kan deze instelling ongewild verliezen als je bv tijdelijk geen accuspanning hebt gehad.

Bij iedere portier moet je het raam openen en sluiten en daarbij de knop vasthouden en in de laagste (open) en hoogste (dicht) stand de knop nog even 2 sec. vasthouden.

Succes!!
Toyota Corolla E12
VVT-I 1.6 anniversary

Gebruikersavatar
CoupÉter
CCNL Member
CCNL Member
Berichten: 9878
Lid geworden op: wo dec 20, 2006 13:25
CCNL lidnummer: 736
Type Corolla: E12
Auto: T-sport
Locatie: Gelderland (NL)
Contacteer:

Re: Tip! Ramen opnieuw inleren om ''auto'' functie te activeren

Bericht door CoupÉter » ma sep 28, 2015 08:32

Kan dit ook als je geen auto functie knop hebt voor het raam?
Past: Silver Toyota Corolla E11 Clean look (sold)
Current: Toyota Yaris (daily)
Current: Toyota Corolla E12 TS

skutter
Newbie
Newbie
Berichten: 20
Lid geworden op: zo jan 06, 2013 14:56
Type Corolla: E12
Auto: Corolla

Re: Tip! Ramen opnieuw inleren om ''auto'' functie te activeren

Bericht door skutter » ma sep 28, 2015 13:53

CoupÉter schreef:Kan dit ook als je geen auto functie knop hebt voor het raam?
Gewoon even proberen.

Succes!
Toyota Corolla E12
VVT-I 1.6 anniversary

Gebruikersavatar
zwoof007
Junior member
Junior member
Berichten: 138
Lid geworden op: do nov 27, 2008 12:50
Type Corolla: E12
Locatie: Rijssen

Re: Tip! Ramen opnieuw inleren om ''auto'' functie te activeren

Bericht door zwoof007 » do okt 08, 2015 12:22

ik heb het geprobeert maar het werkt bij mij niet ...
トヨタは常にトヨタ回

Emile
Newbie
Newbie
Berichten: 12
Lid geworden op: zo sep 20, 2015 08:44

Re: Tip! Ramen opnieuw inleren om ''auto'' functie te activeren

Bericht door Emile » zo okt 11, 2015 22:17

Kan alleen met de knoppen waarop "AUTO" staat.
;)

Gebruikersavatar
SV-Sportscars
Full member
Full member
Berichten: 354
Lid geworden op: ma nov 07, 2011 21:11
Type Corolla: E12
Auto: Toyota
Locatie: Raalte
Contacteer:

Re: Tip! Ramen opnieuw inleren om ''auto'' functie te activeren

Bericht door SV-Sportscars » vr okt 16, 2015 13:38

Ja werkt alleen als er auto op staat (of all auto zoals sommige hebben) als die geen auto functie heeft gaat het niet werken.
De auto functie is uitgebreider dan het lijkt.

Gebruikersavatar
pampie
President member
President member
Berichten: 2254
Lid geworden op: do jul 27, 2006 17:08
CCNL lidnummer: 0
Type Corolla: E12
Auto: Corolla
Locatie: Het Zonnige Zuiden
Contacteer:

Re: Tip! Ramen opnieuw inleren om ''auto'' functie te activeren

Bericht door pampie » za feb 27, 2016 02:50

Ik heb alleen Lock en Unlock op mijn originele sleutel. Dan werkt het dus al niet?
Toyota Corolla E12 Facelift 1.8 TS 2005 ----> 110.000 km
Toyota RAV4 XA2 Facelift 2.0 2004 ----> 220:000 km

Gebruikersavatar
SV-Sportscars
Full member
Full member
Berichten: 354
Lid geworden op: ma nov 07, 2011 21:11
Type Corolla: E12
Auto: Toyota
Locatie: Raalte
Contacteer:

Re: Tip! Ramen opnieuw inleren om ''auto'' functie te activeren

Bericht door SV-Sportscars » di mar 01, 2016 01:02

Ramen hebben niets met je sleutel te maken, je kunt een ramen sluit functie inbouwen met een afstandbediening, sommige alarmsystemen hebben dit, dat zodra je de auto op slot zet de ramen dicht gaan, maar dit zijn vaak aftermarket alarmsystemen en is niet even zo te programmeren op het standaard systeem.

Bob.88
Senior member
Senior member
Berichten: 289
Lid geworden op: ma sep 08, 2008 11:15
Type Corolla: ZZE123
Auto: T-Sport FL
Locatie: Eindhoven

Re: Tip! Ramen opnieuw inleren om ''auto'' functie te activeren

Bericht door Bob.88 » di mar 01, 2016 17:29

pampie schreef:Ik heb alleen Lock en Unlock op mijn originele sleutel. Dan werkt het dus al niet?
Het gaat hier om de bedieningsknop, niet de afstandsbediening ;)
Een TS Facelift heeft ook deze autofunctie. Maar bediening dus gewoon vanuit de auto.

Gebruikersavatar
pampie
President member
President member
Berichten: 2254
Lid geworden op: do jul 27, 2006 17:08
CCNL lidnummer: 0
Type Corolla: E12
Auto: Corolla
Locatie: Het Zonnige Zuiden
Contacteer:

Re: Tip! Ramen opnieuw inleren om ''auto'' functie te activeren

Bericht door pampie » za mar 05, 2016 08:44

Je bedoelt dus het doorklikken, doordrukken op de raamschakelaar zelf? Dat is toch standaard dat ie dan automatisch naar beneden gaat zonder de knop in te blijven drukken?

@SV Sportscars. Hier zit een Cobra alarm in wat ze bij de Toyotadealer inbouwen als je m nieuw koopt en met alarm hebt besteld? Of zetten ze die in de fabriek er al in?
Anyway ik heb begrepen dat het met zo'n alarm moet lukken dat automatisch dichtgaan als je je auto op slot gooit met de AB maar mij is het nog niet gelukt.

Weet jij toevallig meer daarover?
Toyota Corolla E12 Facelift 1.8 TS 2005 ----> 110.000 km
Toyota RAV4 XA2 Facelift 2.0 2004 ----> 220:000 km

Bob.88
Senior member
Senior member
Berichten: 289
Lid geworden op: ma sep 08, 2008 11:15
Type Corolla: ZZE123
Auto: T-Sport FL
Locatie: Eindhoven

Re: Tip! Ramen opnieuw inleren om ''auto'' functie te activeren

Bericht door Bob.88 » za mar 05, 2016 09:29

pampie schreef:Je bedoelt dus het doorklikken, doordrukken op de raamschakelaar zelf? Dat is toch standaard dat ie dan automatisch naar beneden gaat zonder de knop in te blijven drukken?
Jup, daar gaat dit over

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast